Lintjesregen anders - waardering blijft hetzelfde

Bloemenwagen.jpg
Cora Otter - Portretfoto.png
Door Cora Otter op 24 april 2020 om 12:10

Lintjesregen anders - waardering blijft hetzelfde

Alles gaat anders dit jaar: geen Koningsdag zoals we gewend zijn, de herdenking op 4 mei in stilte, het vieren van de bevrijding doen we thuis en ga zo maar door. En vandaag gaat het uitreiken van lintjes anders.

Andere jaren werden Edese inwoners die een lintje kregen met een smoes naar de Reehorst gelokt, waar ze vervolgens door de burgemeester werden toegesproken in aanwezigheid van familie, vrienden, collega’s. Een lintje werd opgespeld, foto’s gemaakt, handen geschud.

Vandaag is het ‘slechts’ een telefoontje van de burgemeester of van loco-burgemeester Meijer. De versierselen en het feestje komen later.

Wat niet anders is dan anders? Onze waardering voor de inzet van deze mensen voor de samenleving! En in gedachten deelt onze fractie lintjes uit aan alle niet-gedecoreerde mantelzorgers, vrijwilligers, maatjes, goede buren die voor elkaar klaar staan in deze tijd, pleegouders, en nog vele anderen. Al die inzet voor elkaar stemt ons hoopvol!

Deel dit bericht

Labels: ,