Nu online: ons jaarverslag over 2022!

Maarten van Ooijen op bezoek in Ede, GR maart 22  - Foto Niek Stam-02158.jpg
CU-Logo-Ede-RGB-SocialMediaPF.jpg
Door Fractie Ede op 23 maart 2023 om 10:45

Nu online: ons jaarverslag over 2022!

Inmiddels is het een traditie. Ter afronding van het afgelopen kalenderjaar maken wij als fractie een jaarverslag, zodat u als lezer een overzicht krijgt van de zaken waar wij ons voor hebben ingezet. Ons jaarverslag over 2022 staat nu online!

Het jaar 2022 stond o.a. in het teken de gemeenteraadsverkiezingen. Hiermee is het een intensief politiek jaar geweest: de campagne, op woensdag 16 maart de gemeenteraadsverkiezingen, afscheid van de ‘oude’ fractie en de start van de fractie in nieuwe samenstelling na de beëdiging op 30 maart, vervolgens de (in-)formatieperiode Ondertussen ging het gewone politieke werk door.

Op dinsdag 29 maart namen we afscheid van twee waardevolle fractieleden: Dirjanne van Drongelen en Sandra Kooij. We zijn dankbaar dat zij als raadslid van betekenis zijn geweest voor onze gemeente en onze inwoners. Op woensdag 30 maart werd het nieuwe team geïnstalleerd. Annemiek Stam en Arie Barendrecht werden onze nieuwe raadsleden (zij waren eerder fractievolger) en we kregen twee nieuwe fractievolgers: Jan Willem Middelesch en John Smits.

In het afgelopen jaar waren onze speerpunten duidelijk, en ook in het nieuwe jaar zetten wij ons graag weer in voor een samenleving met aandacht. Een samenleving met aandacht was in 2022 ons motto en dat zal het in het nieuwe jaar weer zijn. We besteedden in 2022 aandacht deze samenleving met aandacht voor elkaar, aandacht voor de schepping en aandacht voor wonen.

Een jaarverslag schrijven is een moment van reflectie. Wij zijn dankbaar voor de samenstelling van de fractie en de manier waarop we ons werk doen. Mensen met verschillende achtergronden, verschillende expertise, verschillende stijlen, maar samen kunnen we iets bereiken voor de inwoners van Ede, omdat we ons door God geroepen weten om ons in te zetten voor de samenleving. Wilt u met ons bidden om wijsheid, zodat we de juiste keuzes maken?

Wij wensen u veel leesplezier met dit jaarverslag. Ieder fractielid blikt terug op ontwikkelingen van het afgelopen jaar, het totaalplaatje geeft u een goed overzicht van wat ons bezig houdt en laat gelijk het mooie en diverse van de gemeentepolitiek zien. Het gaat ons allemaal aan, het gaat over ons dagelijks leven in onze eigen leefomgeving.

Namens de fractie wensen wij u veel leesplezier. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen of opmerkingen heeft over actuele ontwikkelingen of in dit geval de inhoud van het jaarverslag. Wij horen het graag!

Bijlagen

Labels: