Onze speerpunten nu ook in eenvoudige taal

uitreiking manifest in gewone taal
Cora Otter - Portretfoto.png
Door Cora Otter op 15 maart 2018 om 09:39

Onze speerpunten nu ook in eenvoudige taal

Volgens ons telt iedereen mee! Daarom zetten we ons in zodat mensen met een beperking ook mee kunnen dóen in onze samenleving. Dit is de reden waarom we ervoor hebben gezorgd dat er een folder is met onze speerpunten in eenvoudige taal.

Het is waardevol als iedereen zelf een keuze kan maken bij de gemeenteraadsverkiezingen. Daarom overhandigde ik het eerste exemplaar officieel aan Elbert Verhaaf van Onderling Sterk. De Edese belangenvereniging voor en door mensen met een verstandelijke beperking. De reactie? “Wat goed, dit zouden alle partijen moeten doen...” Daar kunnen we dan weer niet voor zorgen, maar onze plannen voor 2018 zijn in elk geval ook in eenvoudige taal te lezen.

Klik hier om onze speerpunten in eenvoudige taal te downloaden.

Deel dit bericht

Labels: ,