Denkt u mee over de toekomst van Ede?

Omslag vkp Ede zonder tekst
Daan Weststrate - Portretfoto.png
Door Daan Weststrate op 19 december 2020 om 07:45

Denkt u mee over de toekomst van Ede?

Over twintig jaar ziet de wereld er weer anders uit dan nu. Maar hoe precies is natuurlijk helemaal de vraag. Op initiatief van burgemeester René Verhulst worden inwoners, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties komende periode gevraagd om mee te denken hoe men in 2040 verwacht te wonen, werken en recreëren in gemeente Ede. Heeft u een duidelijk beeld van hoe Ede er in 2040 zal uitzien? En schrijft u graag verhalen of kunt u goed vertellen? Doe dan mee aan Ede2040.

Raadslid Daan Weststrate: "Als ChristenUnie vragen wij u ook om met ons mee te denken over de toekomst van Ede en ons van input te voorzien". En hoe dan verder? Van alle ideeën wordt er in 2021 een verhalenbundel gemaakt. Daarin komen de verhalen over hoe de toekomst van Ede wordt gezien. In een reeks gesprekken worden de grote vraagstukken benoemd. Deze zijn bedoeld om te inspireren en het gesprek te starten over de toekomst. Deze verhalen zullen daarnaast verwerkt worden in de nog op te stellen omgevingsvisie.

Heeft u een goed idee over de toekomst van Ede? Zou u daarover in gesprek willen? Of schrijft u liever zelf een goed verhaal? We roepen u op om uzelf of anderen voor te dragen. Stuur een e-mail naar info@ede.nl met Ede2040 in het onderwerp. Vermeld daarin ook het onderwerp. Dit kan tot uiterlijk 31 januari 2021.

Voor een uitgebreidere toelichting: https://www.ede.nl/nieuws/denkt-u-mee-over-de-toekomst-van-ede

Deel dit bericht

Labels: ,