Berichten geschreven door Leon Meijer

 1. 2021 08 Harskamp Afghanen
  2. Leon Meijer
  Door Leon Meijer op 28 augustus 2021

  De lijn Kabul – Ede werd geopend

  “Meneer, het was chaos op het vliegveld in Kabul. Ik was daar eindelijk met mijn zus aangekomen. In de stad controleren de Taliban elk kruispunt, ik weet niet hoe vaak onze bus is teruggestuurd. Mijn zus raakte in het gedrang zo’n zes meter achter mij. Toen we in het vliegtuig zaten en opstegen, ontdekte ik dat zij er niet in zat. Ik weet niet waar ze nu is. Maar ik ben Nederland zo dankbaar dat ze ons wilden redden.”

  Lees verder
 2. Leon Meijer (aan tafel)
  2. Leon Meijer
  Door Leon Meijer op 15 januari 2021

  Oproep aan alle ouders

  In een brief van wethouder Leon Meijer aan alle ouders van de gemeente Ede doet hij een beroep op solidariteit, maar ook een beroep op flexibiliteit en organiserend vermogen. 

  Lees verder
 3. Leon Meijer presenteert
  2. Leon Meijer
  Door Leon Meijer op 13 maart 2018

  Glasvezel mogelijk gemaakt voor Binnenveld door Wethouder Meijer

  Vanaf half april gaat de vraag uit naar de bewoners van De Kraats en Nergena of zij behoefte hebben aan snel internet via glasvezel. Wanneer meer dan de helft van de bevolking aangesloten wil worden, dan kan nog dit jaar begonnen worden met de aanleg. 

  Lees verder
 4. Topbanner college BW februari 2018
  2. Leon Meijer
  Door Leon Meijer op 8 maart 2018

  Terugblik op de coalitieperiode: "Investeren in mensenlevens"

  Als wethouder jeugdzorg is Leon Meijer voortdurend gespitst op ontwikkelingen die de jeugd verder helpen. “Ik zie dat als investeren in mensenlevens. Alle besluiten over jeugdzorg hebben direct gevolgen voor het leven en de toekomst van jonge mensen”. 

  Lees verder