Berichten over Leon Meijer

 1. 2021 08 Harskamp Afghanen
  2. Leon Meijer
  Door Leon Meijer op 28 augustus 2021

  De lijn Kabul – Ede werd geopend

  “Meneer, het was chaos op het vliegveld in Kabul. Ik was daar eindelijk met mijn zus aangekomen. In de stad controleren de Taliban elk kruispunt, ik weet niet hoe vaak onze bus is teruggestuurd. Mijn zus raakte in het gedrang zo’n zes meter achter mij. Toen we in het vliegtuig zaten en opstegen, ontdekte ik dat zij er niet in zat. Ik weet niet waar ze nu is. Maar ik ben Nederland zo dankbaar dat ze ons wilden redden.”

  Lees verder
 2. Acceptgiro, internetbankieren.jpg
  Dirjanne van Drongelen - Portretfoto.png
  Door Dirjanne van Drongelen op 20 juni 2020

  Financiële uitdagingen door de coronacrisis

  In de gemeenteraadsvergadering van aankomende donderdag zouden we de perspectiefnota bespreken. Een document waarin de kaders voor het beleid van de komende jaren worden uitgewerkt. 'Zouden', want door de coronacrisis is er veel onduidelijkheid over wat nog wel en wat niet meer kan. Vanuit het Rijk zijn toezeggingen gedaan voor financiële compensatie, maar wat dat precies voor de Edese situatie betekent is nog niet bepaald. Duidelijk is wel dat het onvoldoende tegemoet komt aan de tekorten die zijn ontstaan door extra kosten en gemiste inkomsten in de afgelopen maanden. 

  Lees verder
 3. Leon Meijer presenteert
  2. Leon Meijer
  Door Leon Meijer op 13 maart 2018

  Glasvezel mogelijk gemaakt voor Binnenveld door Wethouder Meijer

  Vanaf half april gaat de vraag uit naar de bewoners van De Kraats en Nergena of zij behoefte hebben aan snel internet via glasvezel. Wanneer meer dan de helft van de bevolking aangesloten wil worden, dan kan nog dit jaar begonnen worden met de aanleg. 

  Lees verder
 4. Topbanner college BW februari 2018
  2. Leon Meijer
  Door Leon Meijer op 8 maart 2018

  Terugblik op de coalitieperiode: "Investeren in mensenlevens"

  Als wethouder jeugdzorg is Leon Meijer voortdurend gespitst op ontwikkelingen die de jeugd verder helpen. “Ik zie dat als investeren in mensenlevens. Alle besluiten over jeugdzorg hebben direct gevolgen voor het leven en de toekomst van jonge mensen”. 

  Lees verder