Berichten over Bestuursakkoord

 1. Plantjes.jpg
  portretjohn.png
  Door John Smits op 10 juni 2022

  Uit het bestuursakkoord: natuurherstel en landbouw

  Op 30 mei 2022 presenteerden SGP, ChristenUnie, GemeenteBelangen, CDA en PvdA het bestuursakkoord 'Samen werken aan de toekomst'. Vandaag het 8ste en laatste deel, het woord is aan fractievolger John Smits.

  Lees verder
 2. pexels-pixabay-532001.jpg
  portretjanwillem.png
  Door Jan Willem Middelesch op 9 juni 2022

  Uit het bestuursakkoord: veiligheid en (regionale) samenwerking

  Op 30 mei 2022 presenteerden SGP, ChristenUnie, GemeenteBelangen, CDA en PvdA het bestuursakkoord 'Samen werken aan de toekomst'. Vandaag deel 7, het woord is aan fractievolger Jan Willem Middelesch.

  Lees verder
 3. Ede Centrum
  portretdaan.png
  Door Daan Weststrate op 8 juni 2022

  Uit het bestuursakkoord: de lokale economie en ondernemers

  Op 30 mei 2022 presenteerden SGP, ChristenUnie, Gemeentebelangen, CDA en PvdA het bestuursakkoord 'Samen werken aan de toekomst'. De komende weken lichten onze fractieleden een aantal onderwerpen uit. Vandaag deel 6, het woord is aan raadslid Daan Weststrate.

  Lees verder
 4. wanderer-g9ca58a740_1280.jpg
  portretarie.png
  Door Arie Barendrecht op 7 juni 2022

  Uit het bestuursakkoord: dak- en thuisloosheid

  Op 30 mei 2022 presenteerden SGP, ChristenUnie, GemeenteBelangen, CDA en PvdA het bestuursakkoord 'Samen werken aan de toekomst'. Vandaag deel 5, het woord is aan raadslid Arie Barendrecht.

  Lees verder
 5. school bibliotheek.jpg
  portretannemiek.png
  Door Annemiek Stam op 3 juni 2022

  Uit het bestuursakkoord: talentontwikkeling en cultuur

  Op 30 mei 2022 presenteerden SGP, ChristenUnie, GemeenteBelangen, CDA en PvdA het bestuursakkoord 'Samen werken aan de toekomst'. De komende weken lichten onze fractieleden een aantal onderwerpen uit. Vandaag deel 4, het woord is aan raadslid Annemiek Stam.

  Lees verder
 6. Rijtjeshuis.jpg
  portretniek.png
  Door Niek van den Brink op 2 juni 2022

  Uit het bestuursakkoord: wonen, wijken en dorpen

  Op 30 mei 2022 presenteerden SGP, ChristenUnie, GemeenteBelangen, CDA en PvdA het bestuursakkoord 'Samen werken aan de toekomst'. De komende weken lichten onze fractieleden een aantal onderwerpen uit. Vandaag deel 3, het woord is aan raadslid Niek van den Brink. 

  Lees verder
 7. Zonnepanelen op dak.jpg
  portretbram.png
  Door Bram van der Beek op 1 juni 2022

  Uit het bestuursakkoord: energie en wonen

  Op 30 mei 2022 presenteerden SGP, ChristenUnie, GemeenteBelangen, CDA en PvdA het bestuursakkoord 'Samen werken aan de toekomst'. De komende weken lichten onze fractieleden een aantal onderwerpen uit. Vandaag deel 2, het woord is aan raadslid Bram van der Beek.

  Lees verder
 8. Armoede
  portretcora.png
  Door Cora Otter op 31 mei 2022

  Uit het bestuursakkoord: armoedebeleid

  Op 30 mei 2022 presenteerden SGP, ChristenUnie, GemeenteBelangen, CDA en PvdA het bestuursakkoord 'Samen werken aan de toekomst'. De komende weken lichten onze fractieleden een aantal onderwerpen uit. Vandaag deel 1, het woord is aan onze fractievoorzitter Cora Otter.

  Lees verder
 9. 20180628 Groepsfoto ondertekening bestuursakkoord - Cora Otter
  CU-Logo-Ede-RGB-SocialMediaPF.jpg
  Door Fractie Ede op 29 juni 2018

  Bestuursakkoord 2018-2022 ‘Ruimte voor Ede’ ondertekend

  Het Bestuursakkoord 2018-2022 ‘Ruimte voor Ede’ is afgerond. Het conceptakkoord is op 7 juni jl. besproken in de gemeenteraad. Er was veel steun in de raad voor het akkoord als geheel. Alle partijen kregen de gelegenheid om hun reactie te geven. Ook werden zij uitgenodigd aanvullingen voor te stellen. Veel van deze aanvullingen zijn overgenomen. Het nieuwe college heeft het akkoord nu definitief vastgesteld. Om dit te bekrachtigen hebben de fractievoorzitters en wethouders van de collegepartijen op donderdag 28 juni hun handtekening gezet onder het definitieve exemplaar. 

  Lees verder