Berichten over Kerkvenster

 1. cornflowers-5352633_1920.jpg
  Sandra Kooij - Portretfoto.png
  Door Sandra Kooij op 23 december 2021

  Column 'Kerkvenster': Het licht zien.

  Afgelopen maandag was raadslid Sandra Kooij bij het radioprogramma Kerkvenster. Met het oog op de komende kerstdagen sprak zij een boeiende column uit over het thema: 'Het licht zien' Lees hier haar hele column. 

  Lees verder
 2. team-gedded6672_1280.jpg
  portretcora.png
  Door Cora Otter op 20 december 2021

  Column kerkvenster: 'Heb aandacht voor elkaar'

  Fractievoorzitter Cora Otter sprak op 6 december de column 'Heb aandacht voor elkaar' uit bij het radioprogramma Kerkvenster. Lees hier haar hele column. 

  Lees verder
 3. Sandra Kooij - brede banner.png
  Sandra Kooij - Portretfoto.png
  Door Sandra Kooij op 5 december 2020

  Column: 'Zelfredzaamheid'

  Als gemeenteraadslid kom ik het begrip zelfredzaamheid regelmatig tegen in plannen en beleid van de gemeente. Als ik de betekenis van het woord opzoek, staat er: Zelfredzaamheid is het vermogen van iemand om voor zichzelf te zorgen. Men kan eigen problemen oplossen en gaat zelfstandig door het leven, ofwel weet zichzelf te redden. Over dit onderwerp sprak Sandra Kooij een column uit in het programma 'Kerkvenster' op Ede FM. Lees hier haar hele bijdrage. 

  Lees verder
 4. Cora Otter - brede banner.png
  portretcora.png
  Door Cora Otter op 16 november 2020

  Column: 'De armen zullen jullie altijd bij je hebben…'

  Woorden die Jezus sprak in Marcus 5, en nog elke dag blijkt hoe waar die woorden zijn. Ik ben geen wereldleider die fundamentele ongelijkheid groots aan kan pakken, maar ben wel raadslid in Ede. En op die plek zet ik me in om armoede in mijn eigen omgeving aan te pakken. Want: “De armen zullen jullie altijd bij je hebben….” Dit zijn de afsluitende woorden welke raadslid Cora Otter gisteravond uitsprak als gesproken column in het radioprogramma ‘Kerkvenster’. Lees hier haar hele column terug. 

  Lees verder
 5. SRGB-38.jpg
  Sandra Kooij - Portretfoto.png
  Door Sandra Kooij op 18 februari 2020

  Column: 'Vertrouwen'

  Deze column sprak raadslid Sandra Kooij gisteravond uit als gesproken column in het radioprogramma ‘Kerkvenster’ van Omroep Ede. Raadslid Sandra Kooij: "Als raadslid ben ik mij bewust van veel wantrouwen in de samenleving, ook richting de lokale politiek. Toch wil ik mij inzetten voor een samenleving waarin we elkaar, als medemensen, vertrouwen geven.” 

  Lees verder
 6. Reinier van Hoffen
  CU-Logo-Ede-RGB-SocialMediaPF.jpg
  Door Fractie Ede op 20 februari 2018

  Designated Survivor

  Maandagavond was onze kandidaat (10) Reinier van Hoffen te gast in het radioprogramma Kerkvenster van Omroep Ede. Hij mocht daar een column uitspreken die hij de titel 'Designated Survivor' meegaf. Dit in het teken van 20 februari: de werelddag van sociale rechtvaardigheid. Lees hier zijn column terug of beluister de uitzending.

  Lees verder