Berichten over Openbare ruimte

 1. IMG_2248.jpeg
  portretjanwillem.png
  Door Jan Willem Middelesch op 14 februari 2024

  Gesnoeide groenstroken en kapotte hekken: raadsvragen over openbare ruimte in Kernhem

  Recent hebben op meerdere plekken in Kernhem werkzaamheden plaatsgevonden in groenstroken. Daarnaast zijn hekjes en sluisjes in slechte conditie en zijn de wandelpaden niet in goede staat. Reden voor raadslid Jan Willem Middelesch om raadsvragen te stellen. 

  Lees verder
 2. Boom.jpg
  portretjanwillem.png portretniek.png
  Door Jan Willem Middelesch, Niek van den Brink op 16 november 2022

  Door motie ‘3-30-300’ meer groen in de wijken

  In de Programmabegroting zijn financiële middelen beschikbaar gesteld voor achterstallig onderhoud aan plantsoenen, bomen en struiken. Maar wat de ChristenUnie betreft ontbreekt er nog een duidelijke streefnorm voor groen in de wijken. Om deze norm in te voeren, hebben Jan Willem Middelesch en Niek van den Brink een motie uitgewerkt getiteld: ‘Groene wijken met het 3-30-300 principe.’ Deze motie werd op 10 november 2022 met 30 stemmen vóór en 9 stemmen tegen aangenomen.

  Lees verder
 3. vuilniszakken-3oktober
  portretjanwillem.png
  Door Jan Willem Middelesch op 4 oktober 2022

  Zwerfafval opruimen: een ochtend op pad met een ‘Schone Held’

  Vuilniszakken, blikjes en sigarettenpakjes. Zomaar wat voorbeelden van het zwerfafval dat fractievolger Jan Willem Middelesch vond tijdens een rondje met een van de 'Schone Helden' uit Ede. Over zwerfafval en over de antwoorden op de gestelde raadsvragen over overlast door lachgasgebruik, schrijft Jan Willem in deze blog. 

  Lees verder