Even voorstellen: fractievolger Arie Barendrecht

Arie Barendrecht - brede banner.png
portretarie.png
Door Arie Barendrecht op 12 november 2020 om 22:48

Even voorstellen: fractievolger Arie Barendrecht

Tijdens de besluitvormende vergadering is vanavond Arie Barendrecht geïnstalleerd en beëdigd als nieuwe fractievolger van de gemeenteraad namens de fractie van de ChristenUnie. Wie is Arie en waarom wil hij fractievolger worden? Hieronder stelt Arie zich voor.

Ik ben Arie Barendrecht (30). Samen met mijn vrouw en dochtertje woon ik in het prachtige Bennekom. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Intensive Care verpleegkundige op de IC's van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en Utrecht. Daarnaast geniet ik er enorm van om buiten in de tuin aan de slag te zijn. 

Het is een voorrecht om fractievolger te worden voor de ChristenUnie in Ede. Politiek is voor mij niet het beleid, al het papier en de vergaderingen. Maar juist om de mens te zien. Opkomen voor een ieder die dat zelf niet of in mindere mate kan. Het is een belangrijke taak om het effect van beleid in de praktijk te toetsen. En aan te passen als het wringt met de werkelijkheid. Daar wil ik mij de komende tijd van harte voor inzetten, om keuzes te maken die de samenleving en schepping tot bloei laten komen. Aandacht voor wat echt telt. 

Als fractievolger ga ik mijn inzet geven op de dossiers financiën, WMO met bijzondere aandacht voor dementie en digitale zelfredzaamheid, studenten & jongeren en mag ik verantwoordelijk zijn voor de communicatie en de campagnes voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 en de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Ik hoop van harte dat u mij benadert als er op deze dossiers zaken spelen. 

Arie Barendrecht,
E. arie.barendrecht@ede.nl 

Portefeuilleverdeling - 2020 - Arie Barendrecht.jpg

Labels: , , ,