Berichten over fractievolger

 1. Annemiek Stam op de heide - brede banner.png
  portretannemiek.png
  Door Annemiek Stam op 12 november 2020

  Even voorstellen: fractievolger Annemiek Stam

  Tijdens de besluitvormende vergadering is vanavond Annemiek Stam geïnstalleerd en beëdigd als nieuwe fractievolger van de gemeenteraad namens de fractie van de ChristenUnie. Dit is niet voor de eerste keer. Al eerder vervulde Annemiek deze functie. Wie is Annemiek en waarom wil zij (weer) fractievolger worden? Hieronder stelt Annemiek zich verder aan u voor.

  Lees verder
 2. Arie Barendrecht - brede banner.png
  portretarie.png
  Door Arie Barendrecht op 12 november 2020

  Even voorstellen: fractievolger Arie Barendrecht

  Tijdens de besluitvormende vergadering is vanavond Arie Barendrecht geïnstalleerd en beëdigd als nieuwe fractievolger van de gemeenteraad namens de fractie van de ChristenUnie. Wie is Arie en waarom wil hij fractievolger worden? Hieronder stelt Arie zich voor.

  Lees verder
 3. Harry Hindriks (net)
  CU-Logo-Ede-RGB-SocialMediaPF.jpg
  Door Fractie Ede op 17 september 2020

  Harry Hindriks stopt als fractievolger

  Fractievolger Harry Hindriks heeft de gemeenteraad vanavond laten weten dat hij zijn functie als fractievolger van de ChristenUnie met ingang van 1 november 2020 neer zal leggen. Dit n.a.v. de uitkomsten van het onderzoek van AKD naar het besluitvormingsproces rondom zonnepark Nergena.

  Lees verder
 4. 20200814 Jaap Helmond legt taken van fractievolger neer (klein).jpg
  CU-Logo-Ede-RGB-SocialMediaPF.jpg
  Door Fractie Ede op 14 augustus 2020

  Jaap Helmond treedt terug als fractievolger

  Jaap Helmond legt per 1 september zijn werkzaamheden als fractievolger neer. Sinds het begin van dit jaar was Jaap met ziekteverlof. Jaap: "Het is inmiddels enige tijd geleden dat ik vanwege gezondheidsredenen een stap terug moest doen. Ik ben blij dat ik van de fractie alle tijd en ruimte heb gekregen om aan mijn herstel te werken. Ik heb mij niet alleen gericht op herstel, maar ook nagedacht over hoe nu verder." Lees hieronder een toelichting van Jaap op zijn besluit om terug te treden als fractievolger.  

  Lees verder