Berichten over Annemiek Stam

 1. people-2557399_1920.jpg
  portretannemiek.png
  Door Annemiek Stam op 4 november 2021

  Debat over rapport NTA

  Waarschijnlijk heeft u de berichten gelezen; uit een recent artikel in de NRC bleek dat er -in onder andere Ede – in 2016 onderzoek is gedaan binnen de islamitische gemeenschap. Omdat dit bij hen niet bekend was creëerde het NRC artikel onrust en gevoelens van onveiligheid. Binnen de gemeenteraad hebben we vandaag een interpellatiedebat gehad waarbij we het onderzoek en de wijze waarop dit is uitgevoerd hebben besproken. Hierbij onze bijdrage.

  Lees verder

  Labels: ,

 2. 2021 07 Hoenderloo groep AZC
  portretannemiek.png Dirjanne van Drongelen - Portretfoto.png
  Door Annemiek Stam, Dirjanne van Drongelen op 12 juli 2021

  Ede krijgt asielzoekerscentrum

  Ede krijgt een AZC. Het is de bedoeling dat 200 asielzoekers en ruim 300 arbeidsmigranten de komende jaren kunnen wonen op de Kop van Deelen in Deelen. Pluryn heeft de voormalige JeugdzorgPlus-locatie verkocht aan Rosewood Investments, die er op termijn een woon-zorglocatie van wil maken.

  Lees verder
 3. 2021 06 ede centrum
  portretannemiek.png portretdaan.png
  Door Annemiek Stam, Daan Weststrate op 21 juni 2021

  Ede Centrum; groen en gastvrij én sociaal

  Herken je dit; je loopt in het centrum van Ede en staat regelmatig stil om een praatje te maken (volgens mijn kinderen doe ik dat veel te vaak). En wat is het fijn dat we ook weer met elkaar af kunnen spreken om een terrasje te pakken. De Edese ondernemers verdienen een groot compliment voor de voortdurende aanpassingen die ze moesten doen om overeind te blijven in de crisis

  Lees verder
 4. 2021 03 samenleving.jpg
  portretannemiek.png
  Door Annemiek Stam op 8 maart 2021

  Kiezen voor wat echt telt: veerkracht van de samenleving

  Heeft u  ook -net als ik- dankbaar en verwonderd opgemerkt hoeveel bereidheid er sinds corona blijkt te zijn om elkaar te helpen? Taartenacties, boodschappen doen voor elkaar, een hart onder de riem, maar ook de creativiteit van ondernemers en vrijwilligersorganisaties. Wat zijn we als mensen toch inventief in het bedenken van nieuwe ideeën én hebben we met elkaar veel organisatietalent.

  Lees verder
 5. integration-1777536_1920.jpg
  portretannemiek.png
  Door Annemiek Stam op 11 december 2020

  Geen generatie overslaan bij integratie

  De rekenkamercommissie van de Gemeente Ede heeft het volgende onderzoek opgeleverd: 'Een onderzoek naar de integratie van statushouders in Ede'. De rekenkamercommissie heeft daarmee een helder rapport opgeleverd waaruit duidelijke adviezen voortkomen met de nodige urgentie. Mijn bijdrage geef ik een aantal kernwoorden mee. Braaf & Bloei, Bijstand & Belastingbetaler en Beheer & Bewaken. Lees haar hele bijdrage hier. 

  Lees verder
 6. Annemiek Stam op de heide - brede banner.png
  portretannemiek.png
  Door Annemiek Stam op 12 november 2020

  Even voorstellen: fractievolger Annemiek Stam

  Tijdens de besluitvormende vergadering is vanavond Annemiek Stam geïnstalleerd en beëdigd als nieuwe fractievolger van de gemeenteraad namens de fractie van de ChristenUnie. Dit is niet voor de eerste keer. Al eerder vervulde Annemiek deze functie. Wie is Annemiek en waarom wil zij (weer) fractievolger worden? Hieronder stelt Annemiek zich verder aan u voor.

  Lees verder