Jaarverslag 2023 staat nu online

fractievoorafscheidleon_cutout.jpg
CU-Logo-Ede-RGB-SocialMediaPF.jpg
Door Fractie Ede op 31 januari 2024 om 20:00

Jaarverslag 2023 staat nu online

Inmiddels is het een traditie. Ter afronding van het afgelopen kalenderjaar maken wij als fractie een jaarverslag, zodat u als lezer een overzicht krijgt van de zaken waar wij ons voor hebben ingezet. Ons jaarverslag over 2023 staat nu online!

Een jaarverslag schrijven is een moment van reflectie. Wij zijn dankbaar voor de samenstelling van de fractie en de manier waarop we ons werk doen. Mensen met verschillende achtergronden, verschillende expertise, verschillende stijlen, maar samen kunnen we iets bereiken voor de inwoners van Ede, omdat we ons door God geroepen weten om ons in te zetten voor de samenleving. Wilt u met ons bidden om wijsheid, zodat we de juiste keuzes maken?

Wij wensen u veel leesplezier met dit jaarverslag. Ieder fractielid blikt terug op ontwikkelingen van het afgelopen jaar, het totaalplaatje geeft u een goed overzicht van wat ons bezig houdt en laat gelijk het mooie en diverse van de gemeentepolitiek zien. Het gaat ons allemaal aan, het gaat over ons dagelijks leven in onze eigen leefomgeving.

Namens de fractie wensen wij u veel leesplezier. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen of opmerkingen heeft over actuele ontwikkelingen of in dit geval de inhoud van het jaarverslag. Wij horen het graag!

Klik op onderstaande afbeelding om het jaarverslag te bekijken:

Download hier het jaarverslag 2023

Labels: