Berichten over GR2022

 1. DSC_8305
  CU-Logo-Ede-RGB-SocialMediaPF.jpg
  Door Fractie Ede op 21 april 2022

  Beoogde coalitie Ede periode 2022-2026

  De beoogde coalitie voor de raadsperiode 2022 – 2026 in de Gemeente Ede bestaat uit de SGP, CU, GB, CDA en PvdA. Deze partijen gaan graag met elkaar het formatieproces in. Tussen deze partijen is het vertrouwen uitgesproken dat inhoudelijke overeenstemming bereikt kan worden en een gedragen coalitieakkoord gesloten kan worden.

  Lees verder
 2. raadhuis_bij_avond_header
  CU-Logo-Ede-RGB-SocialMediaPF.jpg
  Door Fractie Ede op 12 april 2022

  Bijdrage ChristenUnie aan het derde openbare lijsttrekkersoverleg

  Op 11 april vond het derde openbare lijsttrekkersoverleg plaats in het kader van de (in)formatie. In deze derde openbare bijeenkomst reageerden de fracties op het advies van de informateur en gingen ze met elkaar hierover in debat. Lees hieronder de bijdrage van Cora Otter namens de ChristenUnie.

  Lees verder
 3. Top tien CU-Ede met wethouder Meijer - Foto Niek Stam --2.jpg
  CU-Logo-Ede-RGB-SocialMediaPF.jpg
  Door Fractie Ede op 22 maart 2022

  Bijdrage openbare bijeenkomst over collegevorming

  Op 21 maart werd 's ochtends de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld door het Centraal Stembureau. Deze avond bespreken de lijsttrekkers in een eerste openbaar debat de uitslag, en hun ideeën voor een stabiele coalitiesamenwerking. Lees hier de bijdrage en inbreng van fractievoorzitter Cora Otter terug hoe de ChristenUnie kijkt naar de uitslag van de verkiezingen en welke gedachten wij hebben over de informatieronde. 

  Lees verder
 4. Top 6 CU Ede, sept 21 - Foto Niek Stam -04139.jpg
  CU-Logo-Ede-RGB-SocialMediaPF.jpg
  Door Fractie Ede op 17 maart 2022

  ChristenUnie behaalt wéér zes zetels

  De ChristenUnie heeft bij de gemeenteraadsverkiezingen in Ede weer zes zetels gekregen. De ChristenUnie een prachtig aantal van 7861 stemmen gekregen waarmee we de tweede partij van Ede blijven. 

  Lees verder